30-03-05

Season 4; disk 2.

5. Supersymmetry.
Fred heeft een artikel geschreven voor een wetenschappelijk blad. Ze mag komen praten op een seminar. Maar terwijl ze daar is gaat er een poort naar een andere dimensie open. Alles gaat nog net goed, maar het kwaad is geschiedt. Fred is bang. Ze gaat bij haar oude professor langs die haar weer terug wil hebben, maar Fred doet een onthutsende ontdekking. Cordy komt weer terug naar het hotel.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG405-trl.mov
6. Spin the bottle.
Om Cordy’s geheugen terug te krijgen weet Lorne een spreuk welke ze kunnen gebruiken. Wesley moet daar ook bij aanwezig zijn. Maar in plaats dat Cordy haar geheugen terug krijgt, komt iedereen in een belevingswereld van hun tienerjaren. Dat geeft rare taferelen. Niet wetende wat ze moeten gaan ze op jacht naar een vampier. Als Lorne bij komt, is hij de enige die de spreuk ongedaan kan maken. Weet Cordy nu alles weer?
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG406-trl.mov
7. Apocalypse, nowish!
Cordy gaat weer bij Connor wonen om haar gedachte op een rij te zetten. Cordy weet dat er iets dodelijks nadert maar kan niet vertellen wat. Maar het kwaad kondigt zichzelf snel genoeg aan. Fred en Gunn hebben ruzie. Wesley komt helpen het kwaad te lijf te gaan, maar deze is sterker dan ze hoopten. De seinen van de Apocalyps zijn begonnen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG407-trl.mov
8. Habeas corpses.
Het kwaad (het Beest genoemd) komt achter Connor aan als die bij Lilah langs gaat voor informatie. Het Beest moord overal iedereen uit en ook tenslotte Wolfram&Hart, maar Lilah wordt door Wesley gered. Connor wordt ingesloten, maar ook het Beest kan niet ontsnappen. Angel en zijn vrienden gaan Connor redden en daarbij ontsnapt het Beest. Angel heeft een erg intiem moment gezien tussen Cordy en Connor en is jaloers. Cordy begrijpt de fout die ze gemaakt heeft. De Apocalyps begint en de zon in LA wordt verduisterd.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG408-trl.mov
 
2002

20:08 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.