30-03-05

Season 4; disk 3.

9. Long day's journey.
Angel en zijn team zijn druk op zoek naar manieren om het Beest te kunnen stoppen en doden. Cordy heeft weer visioenen, maar kan niet goed uitleggen wat er aan de hand is. Het Beest schijnt belangrijke totems van onderdelen te ontdoen om een ritueel te kunnen uitvoeren. Angel moet dit zien te stoppen als het Beest hem vertelt hem te kennen. Angel weet achter van niets. Maar het Beest schijn op Angelus te doelen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG409-trl.mov
10. Awakening.
Wesley is van mening dat, om het Beest te kunnen verslaan, Angelus terug moet komen. Maar er is geen gelukkig moment die dat nu zou kunnen veroorzaken dus vindt Wesley een sjamaan om de ziel van Angel te verwijderen en hem later weer terug te plaatsten. Maar de procedure gaat niet geheel volgens plan, lijkt het….
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG410-trl.mov
11. Soulless.
Angelus is terug en bespeelt alles en iedereen. De gemoederen worden flink opgeschud. Cordy geeft Angelus een ultimatum. Ook Connor heeft een stevig gesprek met zijn vader. Als de info van Angelus niet correct is, willen ze de ziel weer terug in Angelus laten plaatsen, maar de ziel is verdwenen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG411-trl.mov
 
2002

20:12 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.