30-03-05

Season 4; disk 4.

12. Calvary.
Nu Angels ziel verdwenen is moeten ze op zoek naar een andere manier om Angelus van een ziel te voorzien. Ondertussen probeert Lilah met Angelus te onderhandelen. Ze blijft nu, als enige overlevend van Wolfram&Hart ook in het hotel. Iedereen begint flink te balen van Angelus zijn gestook en er is onderling veel ruzie en wantrouwen. Dan krijgt Cordy een visioen waarin de Hogere Machten haar laten zien hoe Angelus van een ziel te voorzien. Helaas mislukt dit. Wesley moet afrekenen met het verleden.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG412-trl.mov
13. Salvage.
Wesley bedenkt dat er maar één persoon is die Angelus aan kan en dat is Faith. Maar die zit vast in de gevangenis. Wesley gaat haar bevrijden en Faith neemt de touwtjes in handen en gaat op zoek naar Angelus. Die treft haar en heeft het Beest meegenomen om aan haar over te laten. Maar het is uiteindelijk Angelus die de zon terug laat keren. Cordy heeft een schokkende verrassing voor Connor.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG413-trl.mov
14. Release.
Angel heeft Faith flink te pakken gehad en ze heeft tijd nodig om te herstellen. Ondertussen in Angelus op zoek naar de Master. Dit is de baas van het Beest. Deze volgt hem overal en praat in zijn hoofd oorverdovend tegen hem. Hij wil weten waar en wie die Master is en gaat in de stad op zoek. Faith laat het niet op zich zitten en zoekt de confrontatie met Angel. Cordy is zwanger en het kind groeit sneller dan normaal.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG414-trl.mov
15. Orpheus.
Faith is gebeten door Angelus, maar ze had zichzelf met een magisch goedje ingespoten. Hierdoor komen ze beide in een coma en bleven Angelus zijn hel. Alle goede dingen die hij in het verleden gedaan heeft beleeft hij nu weer. Ondertussen is Willow door Fred erbij gehaald om Angel zijn ziel terug te geven. Als dat gelukt is kondigt het volgende probleem zich al weer aan.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG415-trl.mov
 
2002

20:16 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.