30-03-05

Season 4; disk 5.

16. Players.
Gwen vraagt Gunn om haar te helpen een meisje te redden. Maar in feite wil ze iets stelen wat haar kwaal, elektrisch geladen zijn, kan stoppen. Het blijkt te werken en Gunn kan daar van mee profiteren. Lorne kan al een tijdje niemand meer "lezen" en gaat een spreuk uitspreken om dit tegen te gaan. Hij wordt echter gestoord tijdens het ritueel.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG416-trl.mov
17. Inside out.
Angel en de rest komen erachter wie de Master is. Connor en Cordy verdwijnen uit het hotel. Terwijl Cordy Connor aan het voorbereiden is op wat er gaat komen, gaat Angel op zoek naar Skip. Hij was de gids van Cody toen zij een Hogere Macht werd. Angel wil weten wat er komen gaat. En het vooruitzicht is niet goed. Angel gaat opzoek naar Cordy. Connor komt in een gewetensconflict als Cordy hem een offer laat brengen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG417-trl.mov
18. Shiny happy people.
De geboorte van Cordy’s baby is opmerkelijk. In plaats van een klein wezentje staat er een mooie ebony vrouw voor Connor en Angel. Beide knielen tot haar als of het een God is. Iedereen die haar ziet reageert op dezelfde wijze. Ze vertelt dat, alles wat Angel en de anderen meegemaakt hebben door haar in kaart gezet is, om uiteindelijk van een Hogere Macht terug op aarde te komen en vrede te brengen. Maar Fred ziet ineens iets anders in haar en wordt de vijand.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG418-trl.mov
19. The magic bullet.
Yasmine, de dochter van Cordy zorgt dat heel L.A. aan haar lippen hangt en iedereen is vol van haar. Fred is nog steeds op de vlucht om aan Yasmine te ontkomen. Dan denkt Fred de oplossing te hebben gevonden. Ze laat Yasmine haar vinden en schiet op haar. Daardoor raakt de kogel ook Angel die daardoor gaat zien wat Fred zag. Nu moeten ze de anderen nog laten inzien dat Yasmine een schaap in wolfskleren is.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG419-trl.mov
 
2002

20:20 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.