30-03-05

Season 4; disk 6.

20. Sacrifice.
Het is mislukt om ook Connor te laten inzien dat Yasmine niet het goede maar het kwaad is. Yasmine laat Connor weten dat Angel niet kan ontsnappen. Toch weet hij zijn weg in de tunnels te vinden waar de groep in contact komt met een aantal jongeren die daar leven. Deze spreken over een monster die één van hen heeft meegenomen. Angel en de rest gaat hier achter aan en Wesley komt echter het zwakke punt van Yasmine. Haar echte naam. Angel moet daar naar op zoek terwijl Gunn en de rest Conner en een groep militairen van zich af moeten houden.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG420-trl.mov
21. Peace out.
Angel moet een flink gevecht leveren om aan Yasmines echte naam te komen. Gunn en de rest zitten opgesloten in de kelder. Connor geeft toe dat hij altijd geweten heeft hoe Yasmine werkelijk was, maar graag wilde dat ze alle pijn en haat bij hem weg nam. Hij gaat op zoek naar Cordy. Het lukt Angel uiteindelijk om de wereld de ware Yasmine te laten zien. Ook Connor neemt een beslissing.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG421-trl.mov
22. Home.
Lilah komt terug uit het dodenrijk om een deal aan te bieden aan Angel en zijn Team. Zij mogen, omdat ze Wolfram & Hart geholpen hebben, het gebruik hebben over het kantoor in LA. Een aanbieding die voor ieder van hen eigenlijk niet te versmaden is. Angel neemt het aanbod aan nadat Cordy gered is en er voor Connor iets geregeld is.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG422-trl.mov
 
2002

20:23 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.