30-03-05

Season 4; disk 6.

20. Sacrifice.
Het is mislukt om ook Connor te laten inzien dat Yasmine niet het goede maar het kwaad is. Yasmine laat Connor weten dat Angel niet kan ontsnappen. Toch weet hij zijn weg in de tunnels te vinden waar de groep in contact komt met een aantal jongeren die daar leven. Deze spreken over een monster die één van hen heeft meegenomen. Angel en de rest gaat hier achter aan en Wesley komt echter het zwakke punt van Yasmine. Haar echte naam. Angel moet daar naar op zoek terwijl Gunn en de rest Conner en een groep militairen van zich af moeten houden.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG420-trl.mov
21. Peace out.
Angel moet een flink gevecht leveren om aan Yasmines echte naam te komen. Gunn en de rest zitten opgesloten in de kelder. Connor geeft toe dat hij altijd geweten heeft hoe Yasmine werkelijk was, maar graag wilde dat ze alle pijn en haat bij hem weg nam. Hij gaat op zoek naar Cordy. Het lukt Angel uiteindelijk om de wereld de ware Yasmine te laten zien. Ook Connor neemt een beslissing.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG421-trl.mov
22. Home.
Lilah komt terug uit het dodenrijk om een deal aan te bieden aan Angel en zijn Team. Zij mogen, omdat ze Wolfram & Hart geholpen hebben, het gebruik hebben over het kantoor in LA. Een aanbieding die voor ieder van hen eigenlijk niet te versmaden is. Angel neemt het aanbod aan nadat Cordy gered is en er voor Connor iets geregeld is.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG422-trl.mov
 
2002

20:23 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disk 5.

16. Players.
Gwen vraagt Gunn om haar te helpen een meisje te redden. Maar in feite wil ze iets stelen wat haar kwaal, elektrisch geladen zijn, kan stoppen. Het blijkt te werken en Gunn kan daar van mee profiteren. Lorne kan al een tijdje niemand meer "lezen" en gaat een spreuk uitspreken om dit tegen te gaan. Hij wordt echter gestoord tijdens het ritueel.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG416-trl.mov
17. Inside out.
Angel en de rest komen erachter wie de Master is. Connor en Cordy verdwijnen uit het hotel. Terwijl Cordy Connor aan het voorbereiden is op wat er gaat komen, gaat Angel op zoek naar Skip. Hij was de gids van Cody toen zij een Hogere Macht werd. Angel wil weten wat er komen gaat. En het vooruitzicht is niet goed. Angel gaat opzoek naar Cordy. Connor komt in een gewetensconflict als Cordy hem een offer laat brengen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG417-trl.mov
18. Shiny happy people.
De geboorte van Cordy’s baby is opmerkelijk. In plaats van een klein wezentje staat er een mooie ebony vrouw voor Connor en Angel. Beide knielen tot haar als of het een God is. Iedereen die haar ziet reageert op dezelfde wijze. Ze vertelt dat, alles wat Angel en de anderen meegemaakt hebben door haar in kaart gezet is, om uiteindelijk van een Hogere Macht terug op aarde te komen en vrede te brengen. Maar Fred ziet ineens iets anders in haar en wordt de vijand.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG418-trl.mov
19. The magic bullet.
Yasmine, de dochter van Cordy zorgt dat heel L.A. aan haar lippen hangt en iedereen is vol van haar. Fred is nog steeds op de vlucht om aan Yasmine te ontkomen. Dan denkt Fred de oplossing te hebben gevonden. Ze laat Yasmine haar vinden en schiet op haar. Daardoor raakt de kogel ook Angel die daardoor gaat zien wat Fred zag. Nu moeten ze de anderen nog laten inzien dat Yasmine een schaap in wolfskleren is.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG419-trl.mov
 
2002

20:20 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disk 4.

12. Calvary.
Nu Angels ziel verdwenen is moeten ze op zoek naar een andere manier om Angelus van een ziel te voorzien. Ondertussen probeert Lilah met Angelus te onderhandelen. Ze blijft nu, als enige overlevend van Wolfram&Hart ook in het hotel. Iedereen begint flink te balen van Angelus zijn gestook en er is onderling veel ruzie en wantrouwen. Dan krijgt Cordy een visioen waarin de Hogere Machten haar laten zien hoe Angelus van een ziel te voorzien. Helaas mislukt dit. Wesley moet afrekenen met het verleden.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG412-trl.mov
13. Salvage.
Wesley bedenkt dat er maar één persoon is die Angelus aan kan en dat is Faith. Maar die zit vast in de gevangenis. Wesley gaat haar bevrijden en Faith neemt de touwtjes in handen en gaat op zoek naar Angelus. Die treft haar en heeft het Beest meegenomen om aan haar over te laten. Maar het is uiteindelijk Angelus die de zon terug laat keren. Cordy heeft een schokkende verrassing voor Connor.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG413-trl.mov
14. Release.
Angel heeft Faith flink te pakken gehad en ze heeft tijd nodig om te herstellen. Ondertussen in Angelus op zoek naar de Master. Dit is de baas van het Beest. Deze volgt hem overal en praat in zijn hoofd oorverdovend tegen hem. Hij wil weten waar en wie die Master is en gaat in de stad op zoek. Faith laat het niet op zich zitten en zoekt de confrontatie met Angel. Cordy is zwanger en het kind groeit sneller dan normaal.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG414-trl.mov
15. Orpheus.
Faith is gebeten door Angelus, maar ze had zichzelf met een magisch goedje ingespoten. Hierdoor komen ze beide in een coma en bleven Angelus zijn hel. Alle goede dingen die hij in het verleden gedaan heeft beleeft hij nu weer. Ondertussen is Willow door Fred erbij gehaald om Angel zijn ziel terug te geven. Als dat gelukt is kondigt het volgende probleem zich al weer aan.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG415-trl.mov
 
2002

20:16 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disk 3.

9. Long day's journey.
Angel en zijn team zijn druk op zoek naar manieren om het Beest te kunnen stoppen en doden. Cordy heeft weer visioenen, maar kan niet goed uitleggen wat er aan de hand is. Het Beest schijnt belangrijke totems van onderdelen te ontdoen om een ritueel te kunnen uitvoeren. Angel moet dit zien te stoppen als het Beest hem vertelt hem te kennen. Angel weet achter van niets. Maar het Beest schijn op Angelus te doelen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG409-trl.mov
10. Awakening.
Wesley is van mening dat, om het Beest te kunnen verslaan, Angelus terug moet komen. Maar er is geen gelukkig moment die dat nu zou kunnen veroorzaken dus vindt Wesley een sjamaan om de ziel van Angel te verwijderen en hem later weer terug te plaatsten. Maar de procedure gaat niet geheel volgens plan, lijkt het….
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG410-trl.mov
11. Soulless.
Angelus is terug en bespeelt alles en iedereen. De gemoederen worden flink opgeschud. Cordy geeft Angelus een ultimatum. Ook Connor heeft een stevig gesprek met zijn vader. Als de info van Angelus niet correct is, willen ze de ziel weer terug in Angelus laten plaatsen, maar de ziel is verdwenen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG411-trl.mov
 
2002

20:12 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disk 2.

5. Supersymmetry.
Fred heeft een artikel geschreven voor een wetenschappelijk blad. Ze mag komen praten op een seminar. Maar terwijl ze daar is gaat er een poort naar een andere dimensie open. Alles gaat nog net goed, maar het kwaad is geschiedt. Fred is bang. Ze gaat bij haar oude professor langs die haar weer terug wil hebben, maar Fred doet een onthutsende ontdekking. Cordy komt weer terug naar het hotel.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG405-trl.mov
6. Spin the bottle.
Om Cordy’s geheugen terug te krijgen weet Lorne een spreuk welke ze kunnen gebruiken. Wesley moet daar ook bij aanwezig zijn. Maar in plaats dat Cordy haar geheugen terug krijgt, komt iedereen in een belevingswereld van hun tienerjaren. Dat geeft rare taferelen. Niet wetende wat ze moeten gaan ze op jacht naar een vampier. Als Lorne bij komt, is hij de enige die de spreuk ongedaan kan maken. Weet Cordy nu alles weer?
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG406-trl.mov
7. Apocalypse, nowish!
Cordy gaat weer bij Connor wonen om haar gedachte op een rij te zetten. Cordy weet dat er iets dodelijks nadert maar kan niet vertellen wat. Maar het kwaad kondigt zichzelf snel genoeg aan. Fred en Gunn hebben ruzie. Wesley komt helpen het kwaad te lijf te gaan, maar deze is sterker dan ze hoopten. De seinen van de Apocalyps zijn begonnen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG407-trl.mov
8. Habeas corpses.
Het kwaad (het Beest genoemd) komt achter Connor aan als die bij Lilah langs gaat voor informatie. Het Beest moord overal iedereen uit en ook tenslotte Wolfram&Hart, maar Lilah wordt door Wesley gered. Connor wordt ingesloten, maar ook het Beest kan niet ontsnappen. Angel en zijn vrienden gaan Connor redden en daarbij ontsnapt het Beest. Angel heeft een erg intiem moment gezien tussen Cordy en Connor en is jaloers. Cordy begrijpt de fout die ze gemaakt heeft. De Apocalyps begint en de zon in LA wordt verduisterd.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG408-trl.mov
 
2002

20:08 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 4; disk 1.

1. Deep down.
Angel ligt al drie maanden op de bodem van de zee in een metalen box. Hij heeft hallucinaties over zijn vrienden. Lorne is naar Las Vegas en ook Cordelia is verdwenen. Gunn en Fred zijn samen met Connor al die tijd op zoek geweest als Connor hun laatste getuige vermoord. Ondertussen is Wesley op de goede weg en heeft Angel eindelijk gevonden. Lilah neemt de leiding over bij Wolfram & Hart.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG401-trl.mov
2. Ground state.
Angel wil alles doen om uit te zoeken waar Cordelia is. Zelfs als hij daarvoor bereidt een mysterieuze geest te bezoeken die alles weet over verloren liefde. Hij vertelt hem dat hij een bepaald kunstobject moet hebben. Maar dit kunstobject ligt achter de zwaarbewaakte deur van een kluis. Toch gaan Fred, Gunn en Angel ervoor. Om er daar achter te komen dat ze te laat zijn als ze een mooie jonge vrouw het object zien stelen. Angel gaat naar Lilah om de eigenaar te achterhalen. Daar komt hij weer oog in oog met de mooie dame die nog al 'geladen' is.
3. The house always wins.
Angel besluit dat Gunn, Fred en hij aan vakantie toe zijn. Dus gaan ze naar Las Vegas en hopen daar meer over Cordelia te weten te komen van Lorne. In tegenstelling tot wat het drietal denkt, werkt Lorne in één van de grootste casino's in Las Vegas.  Maar als Lorne langs hen heen loopt tijdens zijn show, ziet hij hen niet staan. Dat vraagt om een onderzoek. Ze ontdekken dat de Casino eigenaar niet helemaal zuiver te werk gaat in het winnen van zieltjes voor zijn casino.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG403-trl.mov
4. Slouching toward Bethlehem.
Cordelia staat ineens voor Angel, Fred en Gunn. Ze is echter haar geheugen kwijt. Om haar niet bang te maken vertellen ze de waarheid niet. Maar ze komt toch achter allerlei gruwelijke dingen en eist de waarheid. Maar de waarheid is te eng en als ze aangevallen wordt, is het Connor die haar redt. Ze besluit bij Connor te blijven i.p.v. in het hotel.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG404-trl.mov
 
2002

20:04 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 6.

20. A new world.
Maanden nadat Angel's zoon was ontvoert naar een Hel-dimensie, zijn de gebeden van de hartgebroken vampier gehoord...
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG320-trl.mov
21. Benediction.
Na een gewelddadige reünie gaat Angel ten strijde tegen vampiers samen met zijn tienerzoon Connor aan zijn zijde.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG321-trl.mov
22. Tomorrow.
De blijde reünie tussen Angel en zijn tienerzoon Connor komt snel tot een einde wanneer Connor wraak zoekt op Angel vanwege een moord. Ondertussen, wanneer Cordelia en Angel hun ware gevoelens voor elkaar willen prijsgeven, wordt Cordelia geconfronteerd met de Hogere Machten.
 
2001

18:46 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 5.

16. Sleep tight.
Angel's kwade gedrag en drang naar mensenbloed schrikken Wesley zodanig dat hij Angel's baby kidnapt om hem veilig te brengen. Jammer genoeg vallen Wesley's plannen in duigen wanneer Holtz ten tonele verschijnt.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG316-trl.mov
17. Forgiving.
Angel is uit op wraak naar Wesley omdat hij de baby in de handen van de vijand heeft gegeven. Fred en Gunn proberen hem op andere gedachten te brengen, maar Angel gaat tot het uiterste om zijn zoon te vinden.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG317-trl.mov
18. Double or nothing.
Angel zet zijn ziel op het spel wanneer een oude schuldeiser de ziel van Gunn opeist.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG318-trl.mov
19. The price.
Angel moet boeten voor het gebruiken van machtige zwarte magie in een mislukte poging om zijn zoon terug te brengen; en brengt zo het hotel in gevaar wanneer vreselijke wezens het hotel teisteren en Fred's lichaam overnemen.... Wesley en Gunn doen er alles aan om haar te redden. Ondertussen ontdekt Cordelia dat ze nog andere krachten bezit.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG319-trl.mov
 
2001

18:24 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 3; disk 4.

12. Provider.
Fred wordt veel geld aangeboden als ze een demonische puzzel kan oplossen; Angel gaat werken voor een hoogbetaalde zakenman en Gunn en Wesley beschermen een vrouw tegen haar zombie ex-vriendje.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG312-trl.mov
13. Waiting in the wings.
Angel neemt zijn vrienden mee naar het ballet. Vreemd genoeg blijkt de danseres dezelfde te zijn als een eeuw geleden. Wanneer Angel en Cordelia achter de coulissen gaan om de zaak te onderzoeken, worden ze overspoelt door een vlaag van passie.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG313-trl.mov
14. Couplet.
Fred en Gunn praten over hun problemen rond hun relatie. Een oud-vriendje van Cordelia arriveert.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG314-trl.mov
15. Loyalty.
Angel maakt zich zorgen om Wesley's vreemde gedrag wanneer Wes zijn angsten rond de Voorspelling geheim wil houden.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG315-trl.mov
 
2001

18:11 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |