01-06-05

Season 5; disk 1.

1 Conviction (42.32 min.).
Angel en zijn vrienden zijn nu de leiders van de Wolfram & Hart vestiging in Los Angeles. Maar er werken hier natuurlijk voor een groot deel slechte mensen en demonen. Ook komt Angel erachter dat zijn personeel wel een geheel eigen werkwijze hebben dan hij heeft. En Wolfram en Hart is een advocaten kantoor welke als klanten demonen en slechteriken heeft. Eén van die klanten eist dat het bureau hem helpt vrij te bijven tijdens een rechtzaak anders laat hij een ‘bom’ afgaan. Die bom moet gezocht worden.
2 Just Rewards (41.59 min.).
Spike is terug via een amulet waarin hij terecht is gekomen na het opruimen van de Hellmouth (samen met Buffy). Maar hij heeft één nadeel, hij is een geest. Hij kan niets aanraken en een lekker potje vechten is er dus niet bij. Ook kan hij de stad niet verlaten door de kracht van het amulet. Hij werkt samen met Angel tegen een klant die dode lichamen voorziet van zielen van demonen. Maar hij komt uiteindelijk bij Fred om te vragen hem te helpen.
3 Unleashed (41.12 min.).
Angel redt een jonge vrouw uit de klauwen van een weerwolf maar kan niet voorkomen dat ze gebeten wordt. Ze vinden haar op de volgende avond als ze net bezig is om te veranderen. Ze stellen haar later voor dat ze iedere maand drie nachten bij Wolfram en Hart in een cel blijft om doden te voorkomen. Anderen hebben echter een andere rol voor haar in gedachten en ze wordt ontvoerd. Gelukkig hebben ze een niet al te trouwe deskundige voor hen werken die hen naar de ontvoerders leidt.
4 Hell Bound (42.31 min.).
Spike heeft een probleem. Hij is dan een geest, maar hij vervaagt steeds verder. Hij heeft Fred gevraagd hem te helpen maar dat lukt niet echt. Als Spike echter tegen andere niet zichtbare geesten begint te praten is de maat vol. Fred gaat hard aan het werk om een oplossing te vinden. Spike heeft ondertussen te maken met de wel zeer gewelddadige "man met de zeis" die Spike naar de hel wil sturen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG504-trl.mov
 
2003

18:09 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.