01-06-05

Season 5; disk 2.

5 Life Of The Party (41.55 min.)
Lorne is druk bezig om een knallend Halloweenfeest bij Wolfram & Hart te organiseren. Omdat er dan zoveel belangrijke gasten komen is de druk erg hoog en daarom heeft hij zijn slaap laten verwijderen in het W&H-lab. Maar nu gebeuren er vreemde dingen. In plaats van dat Lorne andere mensen kan lezen tijdens hun zingen, volgen die nu door zijn onderbewustzijn, zijn bevelen tot de letter op en dat zorgt voor wel zeer vreemde situaties, zo niet erger!
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG505-trl.mov
6 The Cautionary Tale Of Numero Cinco (41.36 min.)
Angel zit niet lekker in zijn vel. Hij heeft het gevoel nutteloos te zijn en mist de actie van vroeger toen ze nog de straat op gingen om de demonen uit te schakelen. Als er dan in de nacht van Allerzielen 4 mensen vermoord worden en allen hun hart missen is hij van de partij om de dader te zoeken. Hij komt terecht bij de postbode van het bedrijf, Numero 5. Het verhaal dat hij vertelt is een echt heldenverhaal en zij kunnen samen de moordende demon te lijf gaan.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG506-trl.mov
7 Lineage (41.10 min.)
Wesley’s vader staat ineens voor Wesley en confronteert hem weer met zijn onbekwaamheid op van alles. Wesley heeft nooit volgens de standaard van zijn vader kunnen leven en hij doet volgens zijn vader ook nooit iets goed. Als er een aanval op Wolfram & Hart plaats vindt brengen Wesley en zijn vader belangrijke boeken naar de kluis alwaar Wesley wordt neergeslagen. Wesley’s vader blijkt andere plannen te hebben en wel met Angel. Het komt tot een climax waarin Wesley een snelle dodelijke beslissing moet nemen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG507-trl.mov
8 Destiny (40.47 min.)
Spike krijgt een pakje. Als Harmony dit voor hem opent is het …plop. En hij is geen geest meer. Maar tegelijkertijd is het een chaos in het kantoor. Telefoons rinkelen, mensen vallen elkaar aan en niemand weet wat er gebeurd. Angels W&H tussenpersoon Eve zegt dat het te maken heeft met de profetie van de vampier met de ziel. Maar omdat Spike nu ook een ziel heeft zijn er dus twee kandidaten voor deze profetie. Er staat in de profetie dat de echte held met de ziel uit een beker moet drinken om uiteindelijk een menselijk leven te krijgen. Spike en Angel vertrekken naar Nevada en vechten daar een haantjes gevecht om de beker. Maar of de profetie ook uitkomt...
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG508-trl.mov

2003

18:20 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.