01-06-05

Season 5; disk 3.

9 Harm's Way (41.42)
Harmony baalt. Niemand schijnt haar aardig te vinden en iedereen negeert haar. Angel heeft haar min of meer noodgedwongen aangenomen, maar is nu niet bepaald gek op zijn assistente. Helemaal niet nu er een belangrijke vergadering voor de deur staat waar twee demongroepen een vete proberen bij te leggen. Als Harmony samen met Fred uitgaat, ziet ze een leuke man waarmee ze gaat praten. Fred vertrekt. De volgende dag wordt Harmony wakker met een dode, gebeten man naast zich. In paniek probeert ze alles te verdoezelen en erachter te komen wat er gebeurd is. De toestand word erger als blijkt dat de dode man de onderhandelaar tussen de twee demonengroepen blijkt te zijn.
10 Soul Purpose (41.15 min.)
Angel voelt zich ziek en moe. Hij gaat naar bed en heeft allerlei dromen en hallucinaties. Hieruit blijkt dat hij op is en baalt dat hij niet meer het werk doet wat hij voorheen deed. Zijn heldendaden zijn van de baan sinds hij baas van Wolfram & Hart is. Ondertussen wordt Spike benaderd door een oude bekende van de W&H. Deze persoon, hij noemt zich Doyle, zegt Spike dat hij visioenen heeft van mensen in nood en dat Spike dé persoon is om de mensen in nood te redden. Doyle heeft op een gegeven moment een visioen waarbij het slachtoffer Angel is en het is de Spike die Angel redt van zijn hallucinaties.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG510-trl.mov
11 Damage (41.41)
Uit een inrichting ontsnapt een gevaarlijk meisje. Angel en Spike gaan er op af. Terwijl Spike denkt dat het een demon is, komt Angel erachter dat ze een potentiële vampierendoder is die bovendien erg mishandeld is. Ook heeft ze de herinneringen van andere doders in haar hoofd en mixt deze met de horror die haar is aangedaan. Ze ziet Spike als haar mishandelaar en besluit hem dezelfde behandeling te geven. Angel komt een handje helpen.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG511-trl.mov

2003

18:26 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.