01-06-05

Season 5; disk 4.

12 You're Welcome (41.57 min.)
Angel krijgt een telefoontje dat Cordy uit haar coma ontwaakt is. Ze is geschokt van wat ze allemaal ziet bij W&H. Ze zegt een visioen gehad te hebben en dat ze erachteraan moeten om uit te vinden wie Angel onderuit probeert te halen. Op de ouderwetse manier gaan de vrienden aan het werk en komen achter de harde waarheid. Angel en Cordy gaan samen de strijd aan tegen een grote vijand en overleven de dag. Echter, Cordy heeft een nare verrassing voor Angel in het verschiet.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG512-trl.mov
13 Why We Fight (40.47 min.)
Er wordt ingebroken bij W&H door een oude bekende van Angel. Tijdens de oorlog moest Angel een onderzeeër van de ondergang redden. Aan boord is de bemanning voor een groot deel vermoord door de aanwezigheid van vampieren, waaronder Spike. De boot is er slecht aan toe, maar er is er maar één die de boot kan besturen en dat is Lawson. Echter, die is zwaar gewond geraakt door de laatste aanwezige Duitser. Angel neemt een besluit. Hij maakt Lawson een vampier. Nu na al die jaren is hij daar nog boos over, want zijn leven stelt niets voor. Tijd om gerechtigheid te halen bij Angel.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG513-trl.mov
14 Smile Time (41.11 min.)
Kinderen vallen in coma als ze naar het poppenprogramma "Smile Time" kijken. Angel gaat naar de studio om erachter te komen wat er aan de hand is. En hij komt erachter! Als hij zijn staf bij elkaar roept staan die voor een vreemde verrassing. Angel is veranderd in een pop! Het blijkt dat de poppen uit de show demonen zijn en dat die de levenskracht van de kinderen via de TV opzuigen. Daar moet dus verandering in komen. Angel is wel wat makkelijker in de omgang als het om vrouwen gaat in deze hoedanigheid….
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG514-trl.mov
15 A Hole In The World (42.03 min.)
Fred krijgt op haar lab een sarcofaag afgeleverd. Als ze deze opent komt er een luchtstroom uit. Ze gaat laat zich gelijk onderzoeken, maar de dokters zeggen dat ze gezond is. Dat lijkt zo, echter kort daarop wordt Fred ernstig ziek. Zo ziek dat haar jongens er achter aan moeten gaan om een oplossing te vinden voordat ze komt te overlijden. Maar het is ook een tijd van waarheden en prioriteiten stellen. Angel en Spike doen dat in Engeland en Gunn heeft dat eerder gedaan toen hij tekende voor het binnenlaten van de sarcofaag.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG515-trl.mov
 
2003

18:32 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.