01-06-05

Season 5; disk 5.

16 Shells (42.11 min.)
Fred’s lichaam is ingenomen door de herrijzenis van Illyria. Een van de oudsten demonen voordat de mensen er waren. Zij is terug geroepen door Knox, de vaste medewerker uit haar lab die verliefd is op Fred. Illyria komt er echter achter dat haar wereld niet meer bestaat en dat ze zal moeten leren leven in deze wereld. Fred’s jongens zullen moeten leren leven zonder Fred.
Trailer: http://i.cnn.net/thewb/trailer/quicktime/AG516-trl.mov
17 Underneath (40.25 min.)
Om meer te weten te komen over de vennoten gaat Angel langs bij Eve. Zij was hun tussenpersoon totdat duidelijk werd dat zij een eigen agenda had. Zij geeft aan dat er maar één persoon is die meer van de vennoten afweet dan zij en dat is Lindsey. Maar Lindsey is in de hel belandt. Gunn weet hoe ze daar moeten komen en hij weet ook dat er iemand achter moet blijven. Hij vindt dat hij boete moet doen voor wat er met Fred gebeurd is. Wesley verdrinkt zijn verdriet en moet zich bezighouden met Illyria, die het moeilijk heeft op deze kleine wereld.
18 Origin (40.45 min.)
Wesley krijgt ouders aan zijn bureau omdat ze bezorgd zijn om hun zoon. Hij werd vol aangereden door een busje maar stond zonder enige vorm van verwonding weer op. Angel wil de zaak niet aannemen, maar dan staat ineens Connor voor zijn neus. Hij heeft door dat hij anders is dan anderen. Als hij dan ook van Angel te horen krijgt dat hij een demon moet vermoorden gaat hij daarmee akkoord. Angel moet Connor dit laten doen anders laat de maker van Connors "nieuwe" leven alle oude herinneringen weer terugkomen bij Wesley en Connor en dan weten ze alle twee weer wat voor ellende er de laatste jaren gebeurd is. Maar Wesley komt er zelf achter dat Angel de realiteit heeft laten veranderen.
19 Time Bomb (40.35 min)
Illyria zorgt dat Gunn uit de hel-dimensie terug komt, maar ervaart daarna allerlei tijdsverschuivingen. Ze ziet en doorstaat dingen in de toekomst samen met Angel. Ze denkt dat Wesley haar probeert te vermoorden. Maar Wesley probeert juist haar energie weg te nemen zodat ze niet als een tijdbom uit elkaar spat. Hierdoor blijft ze juist leven. Gunn heeft sinds zijn verblijf in de hell dimensie problemen met zijn werk en de uitvoering daarvan.

2003

18:38 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.