01-06-05

Season 5; disk 6.

20 The Girl In Question (40.56 min.)
Angel krijgt een bericht dat Buffy in handen zou zijn gevallen van de Onsterfelijke. Een zeer oude bekende van Angel en Spike die destijds hun vriendinnen Drusilla en Darla ook al inpikte. Nu dus Buffy en dat kunnen ze niet op zich laten zitten. Ze gaan dus naar Rome waar ze ook een hoofd op moeten halen voor een of ander ritueel. Wes krijgt bezoek van Freds ouders. Net als hij het nare nieuws wil vertellen is daar…. Fred.
21 Power Play (41.56 min.)
Angel gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Hij sluit deals met demonen en bemoeit zich niet meer met de slachtoffers van de straat. Hij is bezig om zichzelf steeds meer macht toe te bedelen en de rest moet het met lede ogen aanzien. Als Wes een symbool ziet verschijnen gaat hij op zoek en ze komen terecht bij Lindsey die hen het een en ander vertelt over de aankomende Apocalyps. Wesley, Gunn, Spike en Lorne confronteren Angel hiermee.
22 Not Fade Away (42.00 min)
Angel en het team maken zich op voor de grote finale. Een eind maken aan alle leiders van een geheime genootschap die de echte macht in handen heeft en zo ook de senior partners van W&H een gevoelige klap toe brengen. Ieder heeft zijn opdracht om een paar demonen uit te schakelen en de kans dat ze het er niet allemaal levend van af brengen is er groot. Maar of de Apocalypse te stoppen is?

2003

18:42 Gepost door Filip Hellemans | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.